سرمایه گذاری برای تولید امروز : 09 مرداد 1404
  • تاریخ انتشار : 1404/04/28 - 08:23
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۱۳.۸ میلیارد تومان ارزش افزوده انجام لجستیک معکوس در کالاهای اساسی  و هایتک

۱۳.۸ میلیارد تومان ارزش افزوده انجام لجستیک معکوس در کالاهای اساسی  و هایتک

با توجه به انجام بازسازی کالا ( لجستیک معکوس ) برای تجهیزات اساسی و هایتک مانند ترانسفورماتور، کلیدها، تعمیر رله‌ها و بردهای تابلوهای کلیدها و ریکلوزرها در بخش خدمات فنی، ارزش افزوده‌ای بالغ بر ۱۳.۸ میلیارد تومان ایجاد گردید.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان. مهندس مجید عمادآبادی مدیر دفتر نظارت بر بهره برداری با اعلام این خبر گفت:  در انجام این خدمات از سال ۱۴۰۳ تاکنون ۴۹ دستگاه ترانسفورماتور قدرت بالا، ۳۸۲ دستگاه چراغ LED ،۱۵ عدد کلید فشار متوسط، ۹ دستگاه برد و رله مربوط به کلید‌های فشار متوسط و ریکلوزرهای آسیب دیده  از دارایی‌های با ارزش شبکه با تکیه بر ظرفیت و دانش همکاران شرکت توزیع شمال استان کرمان و پیمانکاران بومی داخل استان تعمیر گردیده و مجددا به چرخه بهره برداری بازگشته است.

وی  اظهار داشت:  در طی این فرایند که از سال‌های قبل نیز ادامه داشته است تاکید بر انتقال دانش و تجربه به نیروهای شرکت و توانمند سازی نیروهای درگیر و تقویت بخش خدمات فنی شرکت بوده است تا موجب بهبود این فعالیت ها و توسعه و اثربخشی بیشتر اینگونه فعالیت‌ها با هزینه کمتر برای شرکت گردد.

عمادآبادی در خصوص بازسازی کالاهای پر مصرف اعلام کرد که فرایندهای ردیابی، تفکیک و چرخه بازسازی کالا تهیه و تصویب و به واحدهای متولی داخل شرکت ابلاغ گردیده و اسناد مناقصه مربوط به انجام بازسازی کالا در بقیه کالاهای قابل بازسازی و بازیافت کالا نیز تهیه گردیده و در حال برگزاری مناقصه جهت انتخاب پیمانکار و استقرار این چرخه ارزشمند در راستای پیاده سازی برنامه‌های مدیریت دارایی فیزیکی شرکت و در راستای کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره وری و افزایش طول عمر دارایی‌ها می باشد.

کلمات کلیدی
ravabet ravabet
خبرنگار :

ravabet ravabet

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب